Toți împreună, servind aviația civilă

1.În data de  10.03.2020  a avut loc întâlnirea de lucru  AACR-DN cu  reprezentanții organizațiilor CAMO/AMO din România eligibile pentru tranziția la PART-CAO. Scopul acestei întâlniri a fost prezentarea şi dezbaterea temelor şi a opiniilor pe subiecte specifice proceselor de tranziție către autorizarea conform Partea-CAO astfel încât să se armonizeze înţelegerea şi implementarea cerinţelor regulamentului (EU)1321/2014.

AACR mulțumește tuturor reprezentanților organizațiilor CAMO/AMO pentru participarea la această întâlnire

 Materialele prezentate la această întâlnire pot fi descărcate aici  

2.  În perioada  05.-06.11.2019  a avut loc întâlnirea de lucru  AACR-DN cu  reprezentanții organizațiilor CAMO/ AMO/ MTO din România.  Au fost discutate modificările legislative introduse prin regulamentele europene (EU) 2018/1139, (EU) 2019/1383 și (EU) 2019/1384, prevederile privind managementul riscului securității informațiilor (NPA 2019-07), modalitățile de încorporare a cerințelor sistemului de management al siguranței, precum și principii pentru emiterea licențelor naționale (AACR-LPTA), a noilor tipuri de licențe Part 66 introduse prin regulamentul 2018/1142 și certificarea personalului NDT în organizațiile Part 145.

Întâlnirea, la care au participat reprezentanţi din 36 de organizații, a avut loc în Amfiteatrul „Gheorghe Militaru” al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă.
 
AACR mulțumește tuturor reprezentanților organizațiilor CAMO/AMO/MTO pentru participarea la această întâlnire și  apreciază in mod deosebit interesul industriei aeronautice din aria de specialitate navigabilitate de a fi alături de AACR, în scopul menținerii standardului de siguranța la cel mai înalt nivel.
În acest context, AACR va continua organizarea de întâlniri împreună cu organizațiile CAMO/AMO/MTO, pentru a-și îndeplini, în spiritul și litera reglementărilor aeronautice aplicabile, sarcinile și responsabilitățile asumate prin statutul de autoritate competentă.    
 
 Materialele prezentate la această întâlnire pot fi descărcate aici  (Ziua 1,Ziua 2).
              
Rezultatul sondajului de opinie va fi postat de asemenea pe această pagină, după finalizarea analizei de către AACR.

Rezultatul sondajului se poate vizualiza aici.

Ultima actualizare: 23/04/2021, 11:50:30
Recensământul populației și locuințelor 2021