Autoritatea Aeronautică Civilă Romană

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții înainte de a utiliza acest website. Prin accesarea sau utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții. Ar trebui să parcurgeți acești termeni și condiții în mod regulat, deoarece pot suferi modificări fătă un anunț prealabil. Următorii termeni și condiții se aplică tuturor paginilor conținute de website-ul nostru. \\\ "Conținut \\\" se referă la orice materiale, documente, imagini, grafică, logo-uri, design, audio, video și orice alte informații furnizate pe/de pe website-ul.

1. Website-ului nostru este conceput pentru a fi accesat cu comoditate de dvs.

Website-ul nostru este furnizat gratuit, numai pentru pentru informarea dvs. Doar oferind acces la conținutul website-ului nostru, nu garantăm că:

 • conținutul este precis sau complet;
 • conținutul este actualizat sau actual;
 • avem datoria de a actualiza orice conținut;
 • conținutul este lipsit de inexactități tehnice sau erori tipografice;
 • conținutul nu este modificat de terți; și
 • accesul dvs. la website-ul nostru va fi liber de întreruperi, erori, viruși de calculator sau alte componente dăunătoare.

Nu ne asumăm nicio răspundere pentru aspectele enuțate mai sus. În niciun caz, nu vom fi responsabili pentru daune directe sau indirecte, speciale, incidentale sau alte consecințe rezultate din utilizarea website-ului.

2. Oferim site-ul nostru web \ \ \  „ AȘA CUM ESTE \\\” și renunțăm la toate garanțiile

Conținutul site-ului nostru Web este oferit \ \ "așa cum este \\\" și fără garanții de niciun fel, fie expres, fie implicit. Renunțăm la toate garanțiile, expres sau implicit, inclusiv, dar fără a se limita la, garanțiile implicite și comercializarea conținutului.

3. Nu avem responsabilitatea legăturilor către conținutul unor terțe părți

Putem furniza hyperlink-uri sau indicatoare către alte site-uri web întreținute de terți sau conținut de la terți pe site-ul nostru web prin încadrare sau alte metode. Link-urile către site-urile web ale terților sunt furnizate numai pentru comoditatea dvs. și doar pentru informații. Conținutul oricărui site web legat nu este sub controlul nostru, astfel încât nu suntem responsabili pentru conținut, inclusiv alte link-uri pe un site terț. Dacă decideți să accesați oricare dintre site-urile terțe legate de site-ul nostru web, faceți acest lucru pe răspunderea dvs. Depinde de dvs. să luați măsuri de precauție pentru a vă asigura că terțul pe care îl conectați pentru utilizare este lipsit de viruși și alte instrumente cu caracter distructiv.

4. Dacă furnizăm o legătură, nu aprobăm neapărat un terț

Ne rezervăm dreptul de a rezilia oricând un link către un site Web al unei terțe părți. Faptul că furnizăm un link către un site Web terț nu înseamnă că aprobăm, autorizăm sau sponsorizăm acel site Web. Nu înseamnă, de asemenea, că suntem afiliați proprietarilor sau sponsorilor site-ului web terți.

5. Dacă un terț face legături cu site-ul nostru web, acesta nu este o aprobare

Dacă un terț face legături cu site-ul nostru web, acesta nu este neapărat o indicație a unei aprobări, autorizații, sponsorizări, afiliere, asociere în comun sau parteneriat de către sau cu noi. În cele mai multe cazuri, nu suntem conștienți de faptul că o terță parte s-a conectat la site-ul nostru web.

Un site web care se conctează la site-ul nostru web poate face legătura cu conținutul nostru, dar nu poate reproduce;

 • Nu ar trebui să creeze un browser, un mediu de frontieră sau să încadreze conținutul nostru;
 • Nu trebuie să presupunem că suntem în favoarea acestuia sau a produselor sale;
 • Nu ar trebui să-și prezinte greșit relația cu noi;
 • Nu ar trebui să prezinte informații false despre produsele sau serviciile noastre; și
 • Nu ar trebui să publice informații care ar putea fi interpretate ofensatoare sau controversate și ar trebui să conțină doar conținut adecvat pentru toate grupele de vârstă.

6. Dacă ne transmiteți sau ne furnizați date, acestea nu sunt confidențiale

Nu dorim să primim informații confidențiale sau de proprietate intelectuală de la dvs. prin intermediul site-ului nostru web. Dacă transmiteți sau postați pe site-ul nostru web orice material, date, informații sau idei prin orice mijloace, acesta va fi tratat ca neconfidențial și poate fi diseminat sau utilizat de noi în orice scop. Datele cu caracter personal furnizate de noi vor fi tratate în conformitate cu politicile legale cu privire la confidențialitate.

Nu sunteți autorizat să postați sau să transferați pe/de pe site-ul nostru web vreun material ilegal, amenințător, calomnios, defăimător, obscen, scandalos, inflamator, pornografic sau profan sau orice alt conținut care ar putea da naștere oricărei răspunderi civile sau penale în condițiile legii.

Ultima actualizare: 19/01/2021, 02:02:28