Autoritatea Aeronautică Civilă Romană

Conducerea Autorității Aeronautice Civile Române a avut o întâlnire tehnică, de lucru cu reprezentanții Aeroportului Internațional Frankfurt, William Ament și Hermann Drummer, astazi, 11 aprilie a.c.
Pe agenda de discuții, oficialii au avut ca teme: schimbul de bune practici cu privire la programele de modernizarea și dezvoltarea strategică a aeroporturilor din Uniunea Europeană, respectiv din Germania și România, reglementările în domeniul handlingului la sol, etc.
Delegația României compusă din directorul Direcției de Aviatie din Ministerul Transporturilor, Directorul General al AACR și Directorul Direcției Aerodromiri și Navigație Aeriană din cadrul AACR a pus în discuție situația generală a pieței în aviație sub aspectul programelor strategice de dezvoltare și modernizare precum și aspecte ce privesc taxele de aeroport.
Delegațiile au convenit de comun accord, ca pe viitor să aibă o comunicare strânsă și să intensifice schimbul de bune prectici cu privire la reglementările viitoare pe probleme de handling la sol și la programele de dezvoltare și modernizare aeroportuară.
Aeroportul Internațional Frankfurt ocupă un loc de frunte în topul celor mai mari aeroporturi din lume, după Londra – Heathrow și la egalitate cu Aeroportul Internațional Charles de Gaulle din Paris.