Autoritatea Aeronautică Civilă Romană

AACR precizează că zborurilor spre Austria, Belgia, Confederaţia Elveţiană, Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Regatul Ţărilor de Jos, Turcia şi Iran şi din aceste ţări către România rămân suspendate până pe data de 2 mai 2020, decizia fiind prevăzută de Ordonanța militară nr. 9, în contextul Covid -19.
De asemenea, zborurilor spre Italia şi din această ţară către România, sunt suspendate pentru toate aeroporturile din România, pînă pe data de 1 mai 2020.
Până pe data de 5 mai 2020 rămân suspendate și zborurilor spre Franţa şi Germania şi din aceste ţări către România, pentru toate aeroporturile din România.
AACR precizează că, în această perioadă, sunt instituite prin Ordonanțe Militare, restricții de zbor și spre și dinspre Spania, până pe data de 28 aprilie 2020.
Măsurile de suspendare nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă şi corespondenţă, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgenţă, servicii tehnice, precum şi aterizărilor tehnice necomerciale.

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #