Autoritatea Aeronautică Civilă Romană

În zilele de 4,5 aprilie 2013 AACR a participat la POLIFEST 2013, evenimentul care are ca scop contribuţia la dezvoltarea colaborării dintre niversităţile din ţară şi mediul socio-economic din România, reprezentat prin intermediul unora dintre potenţiali angajatori din domeniu.

Fiind unul dintre aceştia, AACR  în calitate de potenţial beneficiar al resurselor umane  ce îşi încheie pregătirea în instituţiile de învăţământ superior, este permanent preocupată de calitatea formării acestora.
În acest sens, reprezentantul AACR, Domnul Lucian NICOLESCU a prezentat oportunităţile  pe care le au absolvenţii UPB , UTC, cât şi ai altor instituţii de învăţământ superior tehnic şi nu numai, de a activa în cadrul industriei aeronautice din ROMÂNIA.

 Pornind de la provocările pe care le ridică activitatea în domeniul aviaţiei  civile, dublate de o evaluare conştientă a aptitudinilor fiecărei persoane, s-au identificat şi prezentat numeroase oportunităţi  pentru lucru în diversele domenii  de specialitate din avaţia civilă.

Instituţia nostră va continua şi în viitor activitatea de prezentare a oprtunităţilor privind angajarea în acest domeniu, cu convingerea că  dezvoltarea sigură a aviaţiei civile depinde în mare măsură de calitatea şi profesionalismul  celor implicaţi în  gestionarea acesteia.
La această prezentare alături de AACR,  s-a aflat şi ROMAERO, instituţie de tradiţie a industriei aviatice româneşti.