Autoritatea Aeronautică Civilă Romană

În scopul familiarizării utilizatorilor de aeronave fără pilot la bord cu noile condițiile legale de planificare/desfășurare a acestor activități de zbor, AACR consideră oportun organizarea unui seminar în cadrul căruia să fie prezentate/discutate condițiile legale de planificare și desfășurare a activităților de zbor cu aeronave fără pilot în spațiul aerian național. Inițiativa AACR are la baza nevoia de informare și conștientizare a profesioniștilor din mass-media ce desfășoară activități de filmare/fotografiere aeriană, astfel încât aceste activități să se desfășoare în condiții de siguranță, securitate și legalitate.

AACR va organiza două sesiuni separate ale acestui eveniment (o sesiune în data de 31 august iar cea de a doua în data de 09 septembrie 2021), ambele având ca oră de începere ora 09:00.

Luând în considerare faptul că participarea la seminar este gratuită și în scopul unei bune organizări a evenimentului, înscrierea pentru una dintre cele două sesiuni se va putea face în perioada 16 – 26 august 2021 prin completarea unui formular online disponibil pe pagina de internet a AACR (aici).