Autoritatea Aeronautică Civilă Romană

Cu ocazia Zilei mondiale a aviației civile care se aniversează pe 7 decembrie, ICAO/OACI invită populația să sărbătorească împreună cei 75 de ani de existență printr-un mod inovativ de participare. Prin deviza ”Join our #ICAO75 celebrations!”, Agenția Națiunilor Unite, ICAO/OACI îi invită pe oameni să-și partajeze postările de social media legate de aviație folosind hashtag-urile: # ICAO75 și #FLYDAY și să împărtășească din experiența și amintirile lor preferate de zbor sau de călătorie încărcând imagini personale direct în albumul digital al ICAO75

Națiunile Unite și comunitatea aviației globale se pregătesc să marcheze pe 7 decembrie importanța aviației civile mondiale în dezvoltarea durabilă și cooperarea internațională. Cu această ocazie invită populația să se alăture celor 193 de state membre ale organizației și pe cei pasionați de aviație pentru a aniversa 75 de ani de aviație civilă mondială. Demersul ICAO/OACI de a implica cetățenii este determinat de rezultatele obținute în domeniul aeronautic datorită spiritului excepțional de cooperare în promovarea dezvoltării sociale, economice și durabile generate de transportul aerian international.
AACR salută inițiativa ICAO/OACI de a implica populația alături de organizațiile din domeniul aeronautic pentru a marca contribuția fiecărui om la progresul mondial generat de dezvoltarea aviației civile internaționale.
AACR vă urează La mulți ani cu ocazia zilei mondiale a Aviației Civile!