Toți împreună, servind aviația civilă

Raportul privind activitatăţile desfăşurate în domeniul statistic de către AACR, în calitate de producător de statistici oficiale, în anul 2015, poate fi descărcat aici. 

Raportul privind activitatăţile desfăşurate în domeniul statistic de către AACR, în calitate de producător de statistici oficiale, în anul 2016, poate fi descărcat aici. 

Raportul privind activitatăţile desfăşurate în domeniul statistic de către AACR, în calitate de producător de statistici oficiale, în anul 2017, poate fi descărcat aici. 

Raportul privind activitatăţile desfăşurate în domeniul statistic de către AACR, în calitate de producător de statistici oficiale, în anul 2018, poate fi descărcat aici.

Raportul privind activitatăţile desfăşurate în domeniul statistic de către AACR, în calitate de producător de statistici oficiale, în anul 2019, poate fi descărcat aici.

Raportul privind activitatăţile desfăşurate în domeniul statistic de către AACR, în calitate de producător de statistici oficiale, în anul 2020, poate fi descărcat aici.

Ultima actualizare: 25/03/2021, 09:48:47