Autoritatea Aeronautică Civilă Romană

Activitatea de înregistrarea a cererilor de emitere a avizelor AACR se suspendă pentru o perioadă de 10 zile, începand cu 16 martie 2020
În contextul existent la nivel național privind necesitatea implementării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID - 19, vă informăm că începând cu data de 16.03.2020 se suspendă înregistrarea cererilor de emitere a avizului AACR însoțite de documentația tehnică aferentă, a altor solicitări de informații privind activitatea de emitere avize, pentru o perioadă de 10 zile lucrătoare.
Ulterior, cererile însoțite de documentația tehnică aferentă se vor depune exclusiv în format electronic. Instrucțiunile privind modalitatea de transmitere electronică a documentației și de obținere a numărului de înregistrare vor fi prezentate pe site-ul AACR la rubrica Informatii emitere avize.
În cazul în care este necesar, AACR va comunica în scris petentului dacă este necesară depunerea cererii și a documentației tehnice aferente și în format printat pe hârtie, asumate cu semnături autorizate, ştampile autentice etc.
AACR vă mulțumește pentru înțelegere și colaborare.