Autoritatea Aeronautică Civilă Romană

  1. Care este regimul de înălțime pentru care AACR a emis aviz în vederea edificării unor locuințe colective (blocuri) în zona străzii General Leonard Mociulschi, aflată în vecinătatea Aerodromului Cioca din Timișoara?

În urma verificărilor făcute în baza datelor furnizate de dumneavoastră, în  zona străzii General Leonard Mociulschi aflată în vecinătatea Aerodromului Cioca din Timișoara”, nu au putut fi identificate avize emise de AACR.

Autoritatea Aeronautică Civilă Română subliniază faptul că, pentru a putea verifica cu exactitate emiterea unui aviz AACR este nevoie de numărul de înregistrare al cererii de emitere a avizului, numele beneficiarului, adresa poștală completă care că conțină inclusiv numărul cadastral și numărul de carte funciară prezentate în documentația pentru care s-a solicitat avizul precum și coordonatele în sistem WGS 84. 

Totodată, documentele, inclusiv avizul AACR, dacă acesta există, pot fi solicitate autorității publice locale care a emis autorizația de construcție.

Last update: 27/04/2023, 08:12:26