All together, serving Civil Aviation
All together, serving Civil Aviation
MENIU
MENIU
RAPORTARE VOLUNTARA
Planificari examinari
 Având în vedere situaţia epidemiologică din ţară, AACR vă informează că a suspendat toate activitățile de programare a candidaților la examinările teoretice care se desfăşoară la sediul Autorităţii Aeronautice Civile Române. Reluarea procesului de programare va fi comunicată pe site-ul oficial al AACR: www.caa.ro . AACR precizează că programările confirmate deja vor avea prioritate.
 
Începând cu data de 16.03.2020 toate informaţiile referitoare la licenţierea personalului aeronautic pot fi obţinute printr-un mesaj clar (descriere exactă a solicitării) la adresa: pel.info@caa.ro .
 
Începând cu data de 16.03.2020 toate solicitările pentru licenţierea personalului aeronautic civil, însoţite de documentaţia aferentă (inclusiv documente scanate) vor fi primite la Autoritatea Aeronautică Civilă Română numai în format electronic (inclusiv documente scanate)  pe adresa de email: pel@caa.ro.
 
Începând cu data de 16.03.2020 toate solicitările pentru certificarea organizaţiilor de pregătire, însoţite de documentaţia aferentă (inclusiv documente scanate) vor fi primite la Autoritatea Aeronautică Civilă Română numai în format electronic (inclusiv documente scanate)  pe adresa de email: pel.oversight@caa.ro.
 
În contextul răspândirii infecției cu COVID-19, recomandăm agenţilor aeronautici să verifice informațiile disponibile pe site-ul www.caa.ro, anterior interacţiunii cu Autoritatea Aeronautică Civilă Română.


Gasiti atasat planificarea sesiunilor de examinare teoretica:
Planificare sesiuni examinare teoretica

Gasiti atasat planificarea sesiunilor de examinare practica:
Planificare examinari practice in zbor

PROGRAM SUSTINERE EXAMENE  ATPL/CPL/IR/PPL (A) si (H):

 

 Luni – Joi intre orele  09:00 – 12:00 si 13:00 – 15:00.

Vineri – intre orele 09:00 – 12:00.

 

 Intrarea candidatilor in sala de examinare este permisa numai la ora 09:00 sau la ora 13 :00.