All together, serving Civil Aviation
All together, serving Civil Aviation
MENIU
MENIU
RAPORTARE VOLUNTARA
Participă la sărbătorile ICAO folosind hashtag-urile: # ICAO75 #FLYDAY!

Cu ocazia Zilei mondiale a aviației civile care se celebrează pe 7 decembrie, ICAO invită populația să sărbătorească împreună cei 75 de ani de existență printr-un mod inovativ de participare. Prin deviza ”Join our #ICAO75 celebrations!”, Agenția Națiunilor Unite, ICAO îi invită pe oameni să-și partajeze postările de social media legate de aviație folosind hashtag-urile: # ICAO75 #FLYDAY și să împărtășească din experiența și amintirile lor preferate de zbor sau de călătorie încărcând imagini personale direct în albumul digital al ICAO75.

Națiunile Unite și comunitatea aviației globale se pregătesc să sărbătorească pe 7 decembrie importanța crucială a zborului către dezvoltarea durabilă și prietenia internațională. Cu acestă ocazie cheamă populația să se alăture celor 193 de state membre ale organizației și tuturor celor pasionați de aviație pentru a celebra cei 75 de ani de aviație civilă mondială. Demersul ICAO de a implica cetățenii este inițiat de rezultatele realizate în domeniul aeronautic datorită spiritului excepțional de cooperare în promovarea dezvoltării sociale, economice și durabile prin transportul aerian de către națiunile lumii.
AACR salută inițiativa ICAO de a implica populația alături de organizațiile din domeniul aeronautic pentru a marca contribuția fiecărui om la progresul mondial generat de dezvoltarea aviației civile internaționale.
AACR vă urează La mulți ani cu ocazia zilei mondiale a Aviației Civile!